Hvalpe dagbog - G kuld

               Drægtighed-Fødsel - Vægtskema - Galleri  

Ugevægt

1 2 3 4 5 6 7 8
Fødselsvægt                  
585   1255 1840 2460          
595   1155 1905 2590          
575   1195 1830 2460          
395   815 1395 2040          

04.04.16

Vi trives og er blevet alt for store til at sidde stille og blive vejet. Sidste vejning var noget af en prøvelse, tror vi er på den anden side af 4 kg, men ikke precist da man ikke kan sidde stille så længe ;). Følg med i galleriet, det bliver løbende opdateret.

Alle hvalpe er Solgt!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19,03.16

Det går stærkt nu, de vokser og vokser, de er nu passeret de 3 uger, og de er alle yderst charmerende. De slås, de gør og der er fuld fart fremad ;). Inden for de næste par dage skal de begynde at have eget mad, og jeg er spændt på om det er noget de vil, for Nova har stadig så meget mælk at det løber af hende. Pt har vi 1 tæve tilbage som søger nye ejere ( jeg tror hun er langhåret ) .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

12.03.16

Vi har haft haft et par travle dage med fremvisning af hvalpe, og vi er alle enige om, at de er super lækre alle sammen, vi er startet på første ormekur, det er de nu ikke speciel vilde med ;)

10.03.16

Vi nærmer os de 2 uger, og vi har alle fået øjne. De er så småt begyndt at vakle rundt på små usikre ben, de er bare så dejlige.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

08.03.16

Vi nærmer os alderen hvor øjnene åbnes, blå dreng har som den første åbnet sine øjne, så plejer de andre hurtigt at følge efter :). De trives stadig alle sammen og vokser og udvikler sig som de skal, er så småt begyndt at komme lidt op på benene, det bliver en dejlig tid vi går i møde med dem.

 

 

05.03.16

Det går stadig væk rigtig godt med de sidste 4 hvalpe, de er rigtig store og fine. man siger de skal fordoble deres vægt de første 10 dage, det er så rigeligt sket med dem alle :), de RÅTRIVES !! .. Mor Nova er stadig meget obs på dem, vi må gerne tage dem op, så længe hun kan holde øje med dem, så vejning og skift i kassen foregår når hun er på tur, for hun bliver helt fra snøvsen når vi tager dem, en rigtig hønemor.

Alle hvalpe er pt reserveret.

Der er i dag lavet et hoved billed af hver enkelt hvalp.

Lilla Dreng                                                                                                          Blå Dreng

Orange Pige                                                                                              Rød Pige

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

03.03.16

Firkløveret trives og man begynder så småt at kunne se hvad farver og type der er i vente. Det tegner til at blive et spændende kuld. 2 ligner deres Mor med de meget mørke farver, og 2 ligner deres Far i aftegningerne. Vi er heldige det er en af hver køn :-). Vægtmæssigt er det de største hvalpe jeg har haft til dato. Bettemanden ( Lilla Dreng ) er helt normal i vægten og er størrelsesmæssigt på størrelse med mine øvrige kuld. De 3 øvrige er på størrelse med 14 dage gamle hvalpe... hold op nogle bamser ;) Farmand kigger indimellem ind og ser til Mor Nova passer godt på deres unger.

 

 

1.03.16

I dag vågnede vi desværre op til det vi altid frygter, en død hvalp. Jeg er ikke i tvivl om at Nova ved et uheld er kommet til at ligge sig på den største tævehvalp i kuldet, desværre slår det dem ihjel når de ikke er større, og tæven ikke opdager det i tide. Nova var trist efterfølgende og kunne ikke forstå hvorfor jeg tog den fra hende. De sidste 4 hvalpe trives stadig og tager mere end godt på.

29.02.16

Alle de små trives, de tager rigtigt godt på, og mor Nova passer dem efter alle kunstens regler. Idag har de hilst på deres stolte far for første gang, mor Nova viste stolt og glad frem i hvalpekassen :)

28.02.15

Alle hvalpe trives og har det fint, der er ro i hvalpekassen og Nova passer dem alle til UG. Den store lyserøde tæve tabte en smule efter fødslen, men vægten er begyndt at stige igen, så det er helt normalt.