Fødsels og drægtigheds dagbog - I kuld -

                        Hvalpedagbog - Vægtskema - Galleri

M: Hamsels Selma - IPO1 AK DK - HDA-AD1 F: Adel Von Edelweiss - IPO3 AK DE - HD Fast Normal AD Normal.

-----------------------------------------------------------------------

22.08.2017

Selma har født 8 fine hvalpe fordelt på 6 tæver og 2 hanner. Desværre mistede vi den sidste tævehvalp, sådan går det desværre.

Ellers har de 7 små dværge og mor det godt .)

----------------------------------------------------

21.08.2014

Selma er gået i opblokning, og vi opdaterer så snart fødslen er overstået.

Hendes temperatur faldt i går aftes, og når dette sker starter fødslen indenfor det næste døgn, vi venter spændt på indholdet af hendes fine store mave :)

----------------------------------------------------------------------------

14.08.2017

Vi har i dag været ved sidste besøg hos dyrlægen. Selma venter igen et stort kuld, det præcise antal er svært når der er mange, men mindst 8 kunne vi se tydeligt. Vores erfaring viser dog, at ved store kuld gemmer der sig ofte lidt flere :)

Vi er spændt på hvad der kommer, men 10 er ikke usandsynligt.

-----------------------------------------------------------------------

12.08.2017

Selma bliver kæmpe stor, nu vokser maven fra dag til dag. der er små 2 uger igen, Selma er nu flyttet fra hundegårdene og fast ind, så vi kan forberede den kommende fødsel. Hun trives godt i sin drægtighed, men det ses tydeligt nu at hun er meget besværet af den tykke mave. Bugens omfang er vokset fra 81 cm til 96 cm på små 3 uger.

---------------------------------------------------------------------------

08.08.2017

Selma vokser nu med lynets hast, hun er allerede meget stor, og appetitten er kæmpe stor, vi går ind i de sidste par  uger, og voksenfodret er skiftet d med hvalpefoder, så hun kan få lidt ekstra godt til hende selv og de små. jeg tør godt spå et stort kuld, og den 18 August har vi bestilt tid til sidste tjæk hos dyrlægen med bla røntgen af maven. dette gør vi for at se hvor mange hvalpe vi skal formode, Pt er der reserveret 2 tæver og 5 hanner i dette kuld. Reservation er stadig muligt af tæver.

-----------------------------------------------------------------------

 

28.07.2017

Selma er nu tydelig drægtig, med en fin lille bule på maven. Hun er blevet mere forsigtig i omgang med de andre hunde, hun passer tydeligt på sig selv. Appetitten er svingende, hvilket er helt normalt på denne tid i drægtigheden, især morgenmaden vækker ikke den store appetit. Men ellers er hun glad og kærlig som hun plejer. Snart står den på hvalpefoder ligesom ormekur skal gives for sidste gang i drægtigheden. En uge før forventet fødsel skal hun tjekkes for sidste gang ved dyrlægen, ligesom vi tager et kontrol røntgenbillede for at se, de ligger som de skal, og også for at få en formodning af antallet af hvalpe, pt ser det ud til at være et stort kuld ligesom sidst, hvor der var 10 hvalpe.

Bug omfang 81 cm

----------------------------------------------------------------------

22.06.2017

Selma og Adel havde en super parring, lige efter bogen. Vi forventer hvalpe ca 23/8 2017 :-) - Vi GLÆDER OS!

--------------------------------------------------------------------

 

16.06.2017

Selma er progesteron testet og herpes vaccineret første gang, hun er ikke helt klar endnu, så vi tester en gang eller 2 mere.

------------------------------------------------------------------

09.06.2017

Selma er starter løbetid og vil blive parret når hun er klar til det.

Vægt 35.5 kg

------------------------------------------------------------------

 

3