Fødsels og drægtigheds dagbog - J kuld -

                        Hvalpedagbog - Vægtskema - Galleri

Team Dikas Extra x Veneze Toro

----------------------------------------------------------------------

01.02.2018

Nova startede udblokning i går formiddags, så vi gjorde os klar til den forstående fødsel. De første presseveer kom kl 06.50 knap et døgn senere, og på 6 timer fødte hun 9 store fine hvalpe, 6 hanner og 3 tæver. Alle hvalpe er kigget igennem af dyrlægen, og er alle super fine, og uden anmærkninger. Mor Nova er super dygtig og passer dem over alt forventning :-)

DER ER LEDIGE HANNER OG TÆVER I DETTE KULD!!

-------------------------------------------------------------------

 

25.01.17

Nova er nu tæt på termin, og hun har været omkring dyrlægen til de sidste undersøgelser, vi har fået taget røntgenbillede af maven, og ved hun gemmer på mindst 9 hvalpe :) - nu er det bare at vente til de små vil se dagens lys - vi glæder os og har store forventninger til dette kuld.

 

--------------------------------------------------------------------

4.01.2018

Nova begynder at vise de første tegn på drægtighed, for taljen er pist borte ;) - hendes appetit er også svingende, nogle dage er hun meget sulten, og andre dage er den næsten væk, helt almindelige tegn på hvalpe på vej :)

-----------------------------------------------------------------

Nova er parret 2 gange, første gang om aftenen d 04.12.17, og anden gang middag d 05.12.17. begge dage er optimale i forhold til ægløsning, så vi forventer hvalpe d 2.02.2018.

Vi glæder os rigtig meget til dette kuld, hvor vi forventer super smukke og arbejdsglade hunde med et godt væsen.

---------------------------------------------------------------