Fødsels og drægtigheds dagbog - K kuld -

                        Hvalpedagbog - Vægtskema - Galleri

Hamsels Selma x Max vom Team Arlett

----------------------------------------------------------------------

26.02.18

Selma gik i fødsel natten tiil den 26, og har født 5 hanner og 5 tæver, fødslen gik godt, og både Mor og børn har det godt.

--------------------------------------------------------------------

 

24.02.2018

Selma vokser stadig, og hendes appetit er ikke særlig stor, der er simpelthen ikke plads til mad når hvalpene nu fylder så meget, hun har derfor foder stående fast, så hun kan spise lidt ligeså tit hun har lyst. Hun er stadig glad og legesyg, selv om hun er blevet så tung, og tager gerne en løbetur efter bolden hvis hun får lov. Hun kommer ikke med på tur med de andre mere, dels fordi hun ikke har så godt af at følge med de andre, og også fordi hun af og til glemmer at passe på sig selv og den store mave. Nu står den mest på forkælelse og små gåture.

------------------------------------------------------------------------------

 

20.02.2018

Så kom dagen for Selmas sidste check hos dyrlægen, vi kan afsløre at hun bærer på et stort kuld, mindst 10 stks kunne vi med sikkerhed tælle!, der kan dog nemt komme et par stykker mere når der er så mange, kan der nemt putte sig et par stykker. Eller er hun super fin, og i god form til den kommende fødsel. Da vi havde en anelse om et stort kuld,  har vi bygget en ny større fødekasse til hende. Vi er parate og venter i spænding på hvad hun gemmer til os. Der har været stor interesse for dette kuld, så  pt har vi kun mulighed for at reservere hanner, vi tør ikke reservere flere tæver pt før vi ved hvad hun gemmer i maven.

--------------------------------------------------------------------------------------

16.02.2018

Selma bliver rigtig stor nu, og i næste uge tager vi ned og får hende igennem de sidste undersøgelser ved dyrlægen, med vaccination og fotografering af den store mave, så vi kan se hvor mange hvalpe vi skal forvente, men det tyder på et stort kuld :)

----------------------------------------------------------------

 

08.02.2018

Selma vokser og vokser, ligesom tempoet er blevet meget moderat den sidste uge :), spændende hvad hun kommer med til os om ca 3 uger.

--------------------------------------------------------------------

05.02.2018

Selma vokser med lynets hast pt, alt tyder på et stort kuld efter hende og Max :-), appetitten er også ekstrem så vi er startet på hvalpefoder for at være sikker på mor og børn får det de har behov for.

------------------------------------------------------------------------

02.02.2018

Selma er tydelig drægtig Med hvalpe efter Max, vi glæder os rigtig meget til dette kuld, som vi forventer bliver fremragende hvalpe med et super væsen og rigtige kønne hvalpe :-)

---------------------------------------------------------------------

30.12.2017

Selma og Max har haft en super fin parring :) - vi håber og krydser fingre for hvalpe efter denne super hanhund.

-----------------------------------------------------------------------