Mongrif Haley  har født 11 hvalpe efter den grå udstillingshan Lucky Luke Von Fichtenschlag, 7 hanner, hvoraf 3 er grå og 4 tæver .Dette er et kuld vi er meget spændte på, Lucky Luke er en super smuk ung Grå højavlshanhund af udstillings linier. Han er en frisk han, med et super godt væsen, og et smukt eksteriør. Vi brugte ham i vores sidste kuld, og har været overordentlig tilfredse med hans afkom, så tilfreds at vi valgte at bruge ham igen, denne gang på Haley ( Hisse )

Vi forventer derfor igen hvalpe i Grå og Sort/Brune farver.

Haley er en Frisk tæve, og datter af vores Nova, samt Halvsøster til vores Legacy Lucca og Lana.

Vi ved derfor at der kommer smukke hvalpe, med massere af væsen, hvalpe både til træning, udstilling, avl og som gode familie hunde.

Ud af dette blod, har vi hunde der begår sig rigtigt godt i konkurrence regi, så kunne du tænke dig at prøve en hund med et frisk væsen og måske også udstillinger, er dette hvalpen for dig.

Derudover er det linier med høj sundhed, Lucky Luke er ud af et kuld på 8 hvalpe, hvor allle er fotograferede og HD AD frie, Haley er ud af et kuld efter VA Max von Team Arlett, hvor 7 er fotografet med super resultater.

Kontakt mig for en snak, hvis du er interesseret i en af disse spændende hvalpe.

LUCKY LUKE BOR I TIDEN HOS OS TIL AVL, OG KAN DERFOR SES HER I EN PERIODE.
Mongrif  Haley  HDA  AD0 UHP,BH,IGP1

Lucky Luke vom Fichtenschlag HD Normal ED Normal IPO2 AK DE

Home Historie Langhår Hvalpe Nyheder Kontakt Galleri